Focus Optic Simeria & Deva: ochelari de soare profesionali

Ochelari de soare profesionali ➤ Lentile de contact

Ochelarii de soare pot fi considerati un accesoriu important pentru moda si schimbarea fetei dar au si un rol deosebit in protectia ochilor impotriva razelor solare nocive. Sunt recomandati si pentru cei care au fost operati de cataracta sau au alte afectiuni ale ochilor.

Ochelarii de soare trebuie alesi in functie de utilizare si anumite criterii.
Ochelari de soare care te protejeaza 100% de razele UVA si UVB sunt recomandate persoanelor care doresc o recunoastere clara a tuturor culorilor si protectie impotriva razelor ultraviolete.
Ochelari de soare cu lentile colorate sunt recomandate persoanelor care au sensibilitate la lumina sau pentru condus. In alegerea lentilelor colorate se tine cont si de conditiile de utilizare (interior sau exterior) precum si de gradul de inchidere si culoarea potrivita.
Ochelari de soare cu lentile polarizate reduc efectul de orbire prin filtrarea luminii reflectate in suprafete cum ar fi apa sau oglinzile. Sunt cei mai potriviti ochelari pentru activitatiile din afara casei in conditii de soare intens.
Ochelarii de soare cu lentile fotocromatice sunt recomandate persoanelor purtatoare de ochelari de vedere care au activitati interioare si exterioare si doresc un confort sporit la vedere.
Veniti in magazinele Focus Optic pentru a consulta un specialist in alegerea ochelarilor de soare!

Altii au mai citit despre

Consultatii copii

consultatii oftalmologice pentru copii

Ortho-K

Corectia vederii cu ajutorul lentilelor din timpul noptii

Testare discromatopsie

Discromatopsia si daltonismul